E-handel är utan tvekan en enorm bonus för alla som är sugna på att starta eget, särskilt eftersom man kan sätta igång relativt fort och inte behöver satsa lika mycket pengar som om man startar en fysisk butik. E-handel kan dessutom innefatta många olika industrier; allt från kläder och andra föremål till diverse tjänster.

Utbudet information på nätet växer sig allt större och det är få branscher som inte syns på ett eller annat sätt. Vi tar fram de intressanta områden vi hittar och bevakar vad som händer inom flera olika ämnen. Här finns allt ifrån artiklar om webbdesign till rekommendationer och tips som kan vara intressant för de flesta.

En av Västkustens styrkor är det geografiska läget. Inom en radie av 50 mil finns 70 procent av Nordens samlade industri. Här finns Göteborgs Hamn, en viktig länk mellan Atlanten och Östersjöområdet, vars huvudsakliga destinationer är tio nordiska och baltiska länder med sammantaget 190 miljoner invånare.

Det finns många produkter som marknadsförs, köps och säljs nu för tiden och teknik har på sätt och vis kommit att vinna status som nav i en allt större marknad. Internetanvändningen i Sverige är bland de högsta i världen sett till befolkningsantal och så många som 84 procent av befolkningen har vid ett eller annat tillfälle handlat eller sålt någonting över internet.

De flesta och mest namnkunniga anläggningar som står till buds för den som är i färd att boka konferens, finns i Stockholm med omnejd. Huvudstaden har en tradition av möten och då allt fler företag etablerar sig i området har mötestraditionen burits vidare.

Flera olika faktorer spelar in och gör jeans till jeans. Men det finns också saker som särskiljer dem från varandra. Så kan ett par byxor, trots att de alla är tillverkade av samma tyg och har samma huvudutseende, få totalt olika looks beroende på hur de stylas. Här följer ett par förslag på hur jeansen kan individanpassas och stylas

Har du bil så är det bara att skynda de små till denna för att sedan styra mot Nacka och Värmdöleden där Nacka Forum ligger. När ni har kommit fram så finns det ett garage att parkera i med hiss upp till köpcentret så ingen behöver bli blöt på vägen dit. Tar man bussen så kan man också snabbt komma in i det mysiga shoppingcentrumet för bussen stannar precis utanför.

Massor av spännande läsning från allt vad internet har att erbjuda! Vi samlar länkar, videosnuttar och sköna tweets och presenterar våra favoriter, som vi hoppas också ska bli dina favoriter!

Här kan du få inspiration oavsett om du står i bokaffären och vill hitta lästips, eller om du är sugen på restaurangmat och vill se vilka bra kök som finns i närheten. Här kan du räkna med att hitta någonting som inspirerar eller tipsar nästan vad du än kan tänkas vara intresserad av!

För dagskonferensen så kanske man väljer att stanna i egna lokaler. Om man har plats för det så kan det vara trevligt att bjuda in catering, underhållning, föreläsare och annat som ger en annan känsla trots att man är på den vanliga arbetsplatsen. De flesta städer kan erbjuda konferenslokaler som man lätt når till fots eller med lokala kommunikationer.

Webbtips